Categorii: Monden Vedete Romania

Cum i s-a schimbat viața lui Lucian Viziru de când a lăsat Germania pentru România. Plănuiește să dea lovitura în afaceri

După mai bine de șapte ani trăiți în Germania, Lucian Viziru a decis să se reîntoarcă definitiv în România, alături de familia. El s-a mutat în țară anul acesta și are deja multe proiecte promițătoare, atât în muzică și actorie, dar și în lumea afacerilor. Iată toate declarațiile! 

Lucian Viziru, soția și fiul lui, s-au întors definitiv în România, după ce au stat mai mulți ani în Germania. Fostul actor din telenovele a mărturisit că are planuri mari în țara natală.

Mai mult de atât, Lucian Viziru s-a reunit cu foștii colegi din trupa Gaz pe Foc și a primit propunerea de a juca într-un serial de succes. Așadar, lucrurile merg de minune pentru el, mai ales că a revenit la activitățile care cândva îl făceau fericit.

Lucian Viziru este bucuros de când s-a reîntors în România

Lucian Viziru face acum parte din distribuția serialului „Clanul”, care se difuzează la Pro TV. El a primit un rol negativ în această producție.

„Sunt bucuros că joc din nou după atâția ani, mai ales într-un proiect de genul ăsta, pot să spun că mi-a fost dor de actorie”, a dezvăluit Lucian Viziru.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu cred că se poate spune că am luat-o de la zero, pentru că în ceea ce privește serialul “Clanul”, de la ProTV, de exemplu, nu a trebuit să dau probe, și nici un contract cu o casă de discuri atât de mare nu cred că am fi putut semna dacă eram necunoscuți”, a mai continuat actorul.

S-a apucat de afaceri cu imobiliare

Totodată, el a dezvăluit că s-a apucat și de imobiliare, iar soția lui, Ema, i-a spus că și-ar dori să facă un milion de euro în cinci ani, conform Ciao.ro.

Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără griji și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă «asta-i tot», adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămână și din când în când mai «trag» câte o vacanță?

Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România! Deocamdată mă ocup de imobiliare și de YouTube mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, TikTok, chestii de genul ăsta și am observat că-mi place foarte mult. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis în România, dar am băgat-o în «sertar». Mă plictisesc… Îmi place să găsesc provocări noi de fiecare dată! Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective”, spunea Lucian Viziru în primăvara acestui an.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR