Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum este viața de femeie de afaceri a Deei Maxer. ”Deci câștig cât vreau eu, în funcție de cât mă implic și cât muncesc”

Deea Maxer, în vârstă de 32 de ani, este implicată într-o afacere care nu are nicio legătură cu muzica și dansul. Este vorba de produse cosmetice. partenera de viață a muzicianului Dinu Maxer a dat detalii din viața sa de femeie de afaceri. ”Deci câștig cât vreau eu, în funcție de cât mă implic și cât muncesc”, a spus aceasta.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Deea Maxer este implicată în afaceri care o ajută să-și îmbunătățească veniturile. Despre business-ul său și despre câți bani face a dat artista detalii în cadrul unui interviu pentru click.ro. ”Încerc să fac față tuturor joburilor pe care le am. Suntem în reality show-ul “Mămici de pitici cu lipici” și e o provocare interesantă de a arăta oamenilor realitatea din viața ta de familie! Jobul legat de compania cu produse cosmetice alături de care lucrez îmi ocupă foarte mult timp însă am o comunitate de femei din toată țară cu care lucrez, iar afacerea mea se dezvoltă ajutând alți oameni! Dinu spune mereu că sunt cameleonică și mă adaptez fiecărei activități și fiecărei noi provocări”, a spus aceasta.

Cum este viața de femeie de afaceri a Deei Maxer. ”M-am regăsit aici și îmi place, investesc în mine și ajut alți oameni la rândul meu”

 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Am atins performanțe în vânzări și recrutări în compania turcească alături de care activez de 6 luni. Domeniul MLM, Network Marketing este o provocare pentru mine pentru că este o nouă experiență. Însă m-am regăsit aici și îmi place, investesc în mine și ajut alți oameni la rândul meu! Ajut femei din România să aibă un venit stabil, călătoresc alături de fetele din comunitatea mea și ne distrăm muncind! E fantastic!”, a mai spus Deea Maxer pentru sursa citată anterior.

”Când e vorba de veniturile în Network Marketing poți câștiga de la 500 euro la cât vrei tu ! Deci câștig cât vreau eu, în funcție de cât mă implic și cât muncesc! Însă nu mă mai gândesc la mine pentru că am învățat să am un venit constant, acum mâ gândesc și caut soluții ca femeile din comunitate mea să câștige cel puțin cât mine sau chiar mai mult! Pentru că este posibil!”, a încheiat ea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR