Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum este viața Celiei cu doi copii. ”Mă așteptam să fie foarte greu”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan,a făcut declarații despre viața sa de mămică.  Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, are doi copii, un băiat și o fată, din mariajul cu Ardeli Ancuța. ”Mă așteptam să fie foarte greu, dar este o perioadă extrem de frumoasă acum”, a declarat artista la o emisiune TV.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. În data de 16 februarie 2022, Celia a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță, pentru care a ales numele Sara-Maria.

La o emisiune de televiziune, Celia a făcut declarații despre cum este viața sa de mămică cu doi copii. De asemenea, artista a vorbit și despre eventualitatea de a-și mări familia și de a mai avea un bebeluș.

Cum este viața Celiei cu doi copii. ”E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare”

“M-am așteptat la mult mai rau decât acum. Mai ales ca prima perioada cu primul copil mi s-a părut extrem de dificila. Pentru mine a fost o mică depresie. Ma asteptam sa fie foarte greu, dar este o perioada extrem de frumoasa acum. Ma bucur ca Angelo este mare și nu este gelos, știe ca ii iubesc la fel pe amândoi. E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare”, a mărturisit Celia, notează spynews.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Despre posibilitatea de a avea al treilea copil, cântăreața a declarat: “Mă sperie gândul de a fi din nou însărcinată. (…) Nu aș vrea inca un copil acum, adica daca se intampla după doi ani, când ma refac si eu, se reface uterul, probleme de sănptate, poate că da. Nu stiu exact ce sa zic, Dumnezeu știe mai bine”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat