Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol a spus foarte clar!

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit cum este Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, în rolul de tătic. Gina Pistol a avut numai cuvnte de laudă la adresa iubitului ei, în vârstă de 38 de ani. de asemenea, vedeta TV a vorbit și despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a anunțat la acea vreme venirea pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, cum se descurcă Smiley în rolul de tătic. De asemenea, vedeta de televiziune a comentat și despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Cum este Smiley în rolul de tătic. ”Nu că e tatăl copilului, dar e un tată minunat”

În data de 9 martie anul acesta, Josephine, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley, împlinește un an. ”Este un copil de 1 an. Îi mulțumesc în fiecare zi ei că este un copil minunat și lui Dumnezeu că mi-a dat un așa copil”, a declarat Gina Pstol pentru sursa mai sus-menționată.

'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare


Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că Smiley se descurcă extraordinar de bine în rolul de tătic, având numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață: ”Este un tată minunat. Nu că e tatăl copilului, dar e un tată minunat”.

Gina Pistol a făcut declarații și despre posibilitatea ca familia lor să se mărească cu încă un copil: ”Cum vrea Dumnezeu. Și așa mă simt binecuvântată cu acest copil. Mi se pare că i-aș forța mâna. El așază lucrurile așa cum e mai bine”.

FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?