Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste cele mai cumplite momente din viața ei! „S-a întâmplat după stopul cardiac, apoi după divorț”

Andreea Bălan a vorbit deschis despre cele mai cumplite momente pe care le-a avut de înfruntat în viața ei. Unul dintre cele mai grele a fost momentul când a suferit un stop cardiac în timpul nașterii celei de-a doua fetițe, Clara. Ulterior, artista a divorțat de actorul George Burcea. 

În ultimii ani, Andreea Bălan a avut de înfruntat numeroase greutăți. A fost la un pas de moarte la cea de-a doua naștere și a divorțat cu scandal de tatăl fiicelor sale, George Burcea. Cu toate acestea, îndrăgita solistă a reușit să treacă cu brio peste toate momentele triste și să-și recapete încrederea în sine.

Andreea Bălan se simte liniștită acum după ce a divorțat

„Anul trecut și anul acesta, cel mai mult. Adică lucram cu mine, doar că după stopul cardiac, apoi după divorț și apoi în ultimii ani, cam așa. Iubirea de sine nu vine imediat, trebuie să lucrezi cu tine, e un proces mai lung. Și nu neapărat ‘self-love’, ci bucuria de a trăi, de a lua fiecare lucru mărunt și a te bucura de tot ceea ce ai primit și tot ceea ce ți-a dat Universul.

Da, asta se întâmplă când ești mai tânăr, când încă nu ai așa multă experiență de viață, până în 30 de ani, se întâmplă. Și cred că mulți trec prin aceste sentimente, dar după aceea înaintezi în viață și începi să relativizezi și să îți dai seama că nu mai trebuie să te stresezi din orice. Și că trebuie să le iei așa mai ușor, mai cu calm și să mai privești și partea plină a paharului. Și fiecare experiență mai puțin plăcută să îi schimbi un pic perspectiva și să o privești altfel. Și atunci parcă nu e așa de grav!”, a declarat Andreea Bălan, pentru Cancan.ro.

Solista a făcut un scandal-monstru la „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan a avut o reacție șocantă la filmările uneia dintre edițiile show-ului „Te cunosc de undeva”. Interpreta și-ar fi ieșit din minți și l-a criticat dur pe Johny Romano, colegul Ronei Hartner.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Andreea Bălan ar fi fost nemulțumită de faptul că acesta nu și-a luat deloc rolul în serios până acum și i-a adresa cuvinte dure.  Gestul divei nu a fost tocmai pe placul producătorilor emisiunii de la Antena 1. Mai mult de atât, aceștia s-au gândit să taie la montaj partea cu scandalul făcut de Andreea Bălan.

„Andreea i-a spus lui Johny așa: «Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)».

A fost bitchy rău și ne-a uimit pe toți. Una e să jurizezi și alta e să umilești un concurent. Ne gândim serios și avem discuții, să vedem dacă păstrăm momentul sau îl tăiem la montaj”, notează Cancan.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?