Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a reacționat tatăl Danielei Crudu, după ce a aflat vestea că va deveni bunic

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea. Fosta asistentă tv este gravidă în trei luni, iar peste doar câteva luni își va ține bebelușul în brațe. 

Daniela Crudu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a anunțat în urmă cu câteva zile că va aduce pe lume primul ei copil. De luni bune, bruneta s-a stabilit în Suedia și a renunțat definitiv la televiziune. În plus, pe rețelele de socializare, ea le-a arătat fanilor virtuali primele imagini cu burtica de gravidă.

Daniela Crudu, însărcinată pentru prima dată

Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa.

Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa., a spus Daniela Crudu, la Antena Stars.

Tatăl divei, în extaz

Vedeta a dezvăluit că este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mămică, însă cel mai bucuros de veste pare să fie tatăl ei, Ion Crudu. Bărbatul a primit vestea cu mare fericire, după ce a aflat că va fi bunic. Momentan, ea nu a aflat sexul bebelușului, însă tatăl său crede că va avea băiat.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Tata e disperat. Nu mai poate, zice că am băiat, să i-l duc lui, că îl crește el, că vrea să îl facă golan.”, a declarat vedeta, potrivit antenastars.ro.

Cu cine se iubește Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată pentru prima dată. Fosta asistentă TV a rămas gravidă cu bărbatul cu care se iubește de aproximativ un an. Iubitul brunetei are 27 de ani și machedon, potrivit Spynews.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, spunea Daniela Crudu despre iubitul ei.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice