Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a reacționat Silviu Prigoană când a aflat că Adriana Bahmuțeanu candidează la Primărie

În urmă cu o săptămână, Adriana Bahmuțeanu a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1 al Capitalei. Fosta prezentatoare tv va participa la alegerile locale pe listele Partidului Ecologist Român.

Vedeta de televiziune este mai hotărâtă ca niciodată să conducă Primăria Sectorului 1. Adriana Bahmuțeanu a declarat că a luat rapid decizia de a candida din partea Partidului Ecologist, convinsă că trebuie să schimbe radical lucrurile în Sectorul 1 al Capitalei.

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primărie

‘E o afacere de milioane de euro, despre ce discutăm? M-am hotărât să candidez, propunerea a venit din partea Partidului Ecologist. Cred că m-am gândit vreo cinci minute și am zis da. Eu o numesc o aventură, viața e făcută din aventuri și din noi provocări.

Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina și mă doare sufletul la fel când văd aici, în frumosul cartier Chitila, cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită pe care nu o mai închide nimeni și toți se fac că n-au văzut nimic’, a spus vedeta.

Ce spune Silviu Prigoană despre fosta soție

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal în 2015 și au ținut prima pagină a ziarelor din cauza numeroaselor certuri și împăcări. În prezent, bruneta se iubește cu interpretul grec Nikos Papadopoulos, iar fostul ei soț s-a recăsătorit cu Mihaela.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Adriana Bahmuțeanu mărturisea recent că a făcut pace cu tatăl copiilor ei, iar micuții au rămas în grija lui Silviu Prigoană. Fostul ei partener a avut o reacție incredibilă când a aflat că Adriana candidează pentru primăria Sectorului 1.

Omul de afaceri a recunoscut că și-ar dori ca Adriana Bahmuțeanu să câștige, astfel ar putea să le plătească pensia alimentară celor mici.

‘Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani. În acest mod poate își plătește pensia alimentară la copii’, a declarat Silviu Prigoană pentru Playtech.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?