Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a pierdut Dorian Popa 15.000 de euro. ”A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani”

Cântărețul Dorian Popa, în ârstă de 33 de ani, a rămas fără 15.000 de euro după ce a investit într-o afacere neprofitabilă. Acesta a dat detalii despre cum s-a întâmplat. ”A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață”, a mărturisit Dorian Popa.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare.

În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de peste zece ani. Prezent la podcastul lui Radu Țibulcă, Dorian Popa a vorbit despre eventualitatea de a avea un copil. Artistul a afirmat că nu se simte pregătit să devină tătic.

Cum a pierdut Dorian Popa 15.000 de euro. ”Cred că orice pierdere în afaceri este un “wake-up call” extraordinar”

Într-un interviu pentru click.ro, Dorian Popa a vorbit despre afacerile sale și a dezvăluit că a pierdut o sumă mare de bani în urma unei afaceri neprofitabile. ”Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu”, a spus artistul.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

”Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred. A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un “wake-up call” extraordinar. Plus că Teo Trandafir îmi spunea la cursuri: “Nu poți știi ce e ăla succesul, până nu cunoști eșecul! La fel cum nu am putea să știm ce este binele fără să știm ce răul”, a adăugat Dorian Popa.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR