Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a început să cânte Carmen Simionescu. Ce reacție a avut Adi Minune

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, a povestit cum a început să cânte și ce reacție a avut tatăl său, celebrul Adi Minune.

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a amintit de momentul când a început să cânte și a povestit care a fost reacția tatălui său. Avea 14 ani și a cântat pentru prima dată în fața tatălui său, chiar de ziua lui. A interpretat piesa ”Hurt”. „Dintotdeauna sora mea a fost cea talentată, eu am fost mai timidă și mi-era rușine, teamă, că poate ceea ce eu fac nu e pe placul părinților sau tatălui meu. Pentru că tata e un artist foarte mare în capul meu era cum să cânt eu în fața tatălui meu. În final, mama m-a auzit cântând în cameră și m-a forțat, chiar de ziua tatălui meu să intru într-un studio de muzică, 14 ani aveam”, a spus Carmen Simionescu, potrivit a1.ro.

„De ziua lui, el era naș, l-am păcălit că plec într-o tabără și la 12 noaptea am intrat în sala de eveniment, era lumina stinsă și a apărut un far pe mine, eram într-o rochie de seară, așa cum tata nu m-a mai văzut, știindu-mă copilul lui mic care nu iese în lume așa aranjat și cu rochii și machiaj, el era undeva în încăpere, m-a văzut și a început să plângă”, a completat ea. „Ăla a fost momentul în care mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută, pentru că am simțit energia oamenilor și cât de plăcut este să vezi că oamenii sunt receptivi și impresionați de tine”, a mai spus Carmen Simionescu.

Carmen Simionescu este căsătorită și are un copil

Carmen Simionescu este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR