Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley. ”Așa l-am agățat”

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a povestit, la podcastul realizat de Horia Brenciu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și Smiley, în vârstă de 39 de ani. ”Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat”, a detaliat vedeta. Gina Pistol și Smiley au împreună o fetiță, Josephine.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Expres”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a revent la cârma show-ului culinar ”Chefi la cuțite” în cel de-al zecelea sezon.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Prezentă la podcastul ”Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, Gina Pistol a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Smiley, în urmă cu șapte ani.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley. ”Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore”

”Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. (…) „Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac””, a detaliat Gina Pistol, notează click.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a mai spus aceasta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat