Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cristian Boureanu a dezvăluit cum a aflat că nașul de cununie i-a ”furat” nevasta. „M-a scos la o cafea să-mi spună”

Cristian Boureanu a vorbit despre episodul în care a discutat cu nasul său de cununie despre aventura pe care acesta o avea cu soția sa. Irina l-a înșelat cu nașul de cununie și bunul lui prieten, Sebastian Vlădescu. ”M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea”.

Cristian Boureanu și Irina s-au căsătorit în anul 2000, apoi au devenit părinții Ioanei. După patru ani de căsnicie, cei doi au divorțat, după ce fostul deputat a aflat de infidelitatea Irinei Boureanu. Fosta soție l-a înșelat pe Cristian Boureanu, cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu.

Boureanu a povestit la podcastul lui Cătălin Măruță despre cum a aflat de infidelitatea fostei soții.

Cum a aflat Cristian Boureanu că soția l-a înșelat cu nașul de cununie

”M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.

Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta”, a povestit Cristian Boureanu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel.Însă, blondina l-a părăsit pe fostul politician pentru Cristi Borcea, care era tot nașul de cununie.

După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?