Categorii: Monden Vedete Romania

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, acuzat că a plecat în vacanță pe banii actualei partenere. ”Nu știu de ce se spune asta, nu am fost niciodată sărac”

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, s-a relaxat în Tenerife alături de noua lkui iubită. Acesta a vorbit despre noua sa relație într-un interviu pentru Antena Stars. Cornel Oană a răspuns acuzațșiilor conform cărora ar fi fost în vacanță pe banii actualei iubite. ”Nu știu de ce se spune asta, nu am fost niciodată sărac” , a afirmat el.

Cornel Oană a fost iubitul lui Brigitte Pastramă înainte ca aceasta să se căsătorească cu Florin Pastramă. Cornel Oană are o nouă relație.

Acesta a fost de curând în vacanță în Tenerife alături de aceasta. S-a spus că Cornel Oană s-ar fi dustrat pe banii actualei partenere, lucru pe care, însă, acesta l-a negat vehement.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, acuzat că a plecat în vacanță pe banii actualei partenere. ”Nu e adevărat că am plecat pe banii ei, fiecare suntem cu afacerile separate”

„Am fost în Tenerife și ne-am distrat. Nu e adevărat că am plecat pe banii ei, fiecare suntem cu afacerile separate, nu are nicio treabă una cu alta. Nu s-a pus niciodată problema de așa ceva. Nu știu de ce se spune asta, fiindcă nu am fost niciodată sărac, nici fără afacere. Suntem de 4 luni împreună, suntem chiar mai fericiți pe zi ce trece”, a declarat Cornel Oană, citat de spynews.ro.

Cornel Oană a făcut dezvăluiri din relația sa, afirmând că atât el, cât și partenera lui își doresc să-ți întemeieze o familie. ”Vrem amândoi să ne întemeiem o familie împreună. Deja simțim că suntem o familie. Suntem suflete pereche și vrem să avem o familie. (…) Momentan nu ne-am întors trei din vacanță, dar nici nu evităm lucrul ăsta. Dacă e să se întâmple, chair ne dorim. (…) Am fost mereu pregătit să devin tată lângă persoana potrivită. Și ea este o femeie matură, nu este copilă și chiar o văd și mamă pentru copiii mei și soție. Poate nu mi-am dorit până acum pentru că nu am văzut în persoanele respective o mamă de la care să aibă ce învăța copiii mei, dar de data asta chiar îmi doresc”, a mai spus Cornel Oană.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?