Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Confesiunea dureroasă a Cristinei Bălan. ”Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea”

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată în șapte luni. Vedeta și partenerul ei, Gabriel Bălan, de viață urmează să aibă o fetiță. Artista mai are baieți gemeni care suferă de sindromul Down. ”Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea”, a mărturisit artista în cadrul unu podcast.

Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015. În plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.  Recent, pe contul ei de pe o rețea de socializare, Cristina Bălan a anunțat că urmează să devină din nou mămică. Artista este însărcinată în șapte luni și urmează să aducă pe lume o fetiță pentru care a ales deja numele: Nadeea Sofia.

Prezentă la podcastul ”În oglindă”, realizat de Mihai Ghiță, Cristina Bălan a vorbit despre  momentele dificile prin care a trecut după ce i-a adus pe lume pe gemenii Toma și Matei.

Confesiunea dureroasă a Cristinei Bălan. ”În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea, în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât”

”Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. Sindrom Down! Dar cumva am avut o presimțire și am întrebat medicul în acel moment – ”Bine, este vorba despre unul (n.r. – unul dintre gemeni), cum s-ar proceda? Scăpăm de unul???””, a mărturisit Cristina Bălan, potrivt revistei Unica.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

 

Despre depresia postnatală, cântăreața a declarat: ”Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam. Eram și obeză, mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea, în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez”.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important