Categorii: Monden Vedete Romania

Cine va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Survivor România”. Când va începe show-ul TV

S-a aflat cine este prezentatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Survivor România”, care va începe în curând la postul de televiziune Kanal D.

Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” incepe sambata aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului.


Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al emisiunii ”Survivor România”

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Potrivit kanald.ro, Daniel Pavel, noul prezentator al emisiunii ”Survivor România”, experienta de 12 ani in media. Acesta a trecut de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de radio si TV.

Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, si a facut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni saptamanale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor sef al Penny FM, un proiect de succes pe piata din Romania. A plecat in Republica Dominicana chiar de la Viena, acolo unde locuia de ceva vreme. Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania” este pasionat de sport, a practicat inot, judo, polo, scrima, arte martiale.

„Pentru mine, “Survivor Romania” reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?