Categorii: Monden Vedete Romania

Cine este soția lui Vladimir Găitan! Cum i-a ‘furat-o’ colegului său de teatru

Actorul Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani. De mai bine de 30 de ani el se lupta cu o formă rară de cancer al sângelui. 

Vladimir Găitan a decedat! Din cauza bolii, actorul nu mai putea juca în toate spectacolele de teatru, așa cum își dorea. Regretatul actor a cunoscut celebritatea în 1980, cu rolul din pelicula ‘Ultima noapte de dragoste’.

Tot la vremea respectivă își cunoscuse și soția, pe Tünde, o unguroaică de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit după nici trei luni de relație. Pe atunci, femeia era iubita colegului său, Vlad Rădescu.

Vladimir Găitan a fost căsătorit 45 de ani cu Tünde

‘Am o soţie minunată, doi copii care-mi încălzesc sufletul, Gloria, care e actriţă şi mi-a fost chiar colegă de scenă şi de film, şi Alexandru, care e finanţist, locuieşte la Londra şi lucrează ca manager la cea mai mare bancă din Anglia, ginerele meu, soţul Gloriei, şi nora mea, soţia lui Alexandru, care mi-a dăruit o nepoţică splendidă, Amelia Grace, dar nu sunt fericit. Problemele de sănătate şi neputinţa fizică m-au destabilizat profund.

Din cauza asta, nu am mai fost capabil să joc într-un spectacol pe care îl iubesc şi în care făceam chiar o performanţă actoricească: «… escu», de Tudor Muşatescu, în regia lui Alexandru Dabija. Nu mai puteam să-l duc fizic. Am rămas cu piesele care nu mă solicită atât de mult’, povestea Vladimir Găitan, într-un interviu pentru ”Formula As”.

Vladimir Găitan și Tünde au împreună un băiat și o fată, pe Gloria și Alexandru. Fiul lui Vladimir Găitan şi-a întemeiat o familie alături de jumătatea lui de origine chinezo-thailandeză și sunt stabiliți în Anglia.

I-a ‘furat’ iubita actorului Vlad Rădescu

În urmă cu câțiva ani, actorul povestea cum s-a îndrăgostit de mama copiilor săi, femeia care l-a cucerit prin frumusețe și bunătate.

‘Eram in armata si se turba, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Doua luni, cat au durat filmarile, am avut un statut privilegiat.

Intr-o zi liber, pentru ca filmasem noaptea. Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere. Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am inteles ca ei doar se cunosteau, iar ea venise in ziua respectiva sa-l invite la masa’, mai spunea regretatul actor.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Tot într-un interviu pentru okmagazine.ro, Vladimir Găitan mărturisea că soția lui a avut numeroase probleme de sănătate și a pierdut șapte sarcini înainte de a-i aduce pe lume pe cei doi copii ai lor.

‘Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever’, declara actorul.

Cum a descoperit că suferă de cancer limfatic

Vladimir Găitan a aflat că suferă de cancer limfatic, după ce un medic pe care îl invitase la teatru a remarcat că are o roșeață nefirească în obraji. La vremea respectivă avea doar 40 de ani, iar medicii îi mai dădeau de trăit doar 10 ani.

Vladimir Găitan a murit. El suferea de policitemia vera, o boală declanșată de radiaţiile de la Cernobîl.

‘Doctorii îmi mai dădeau doar zece ani, dar eu am fost un obraznic şi m-am încăpăţânat să trăiesc’, dezvăluia Vladimir Găitan.

 

 

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR