Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Cine este femeia cu care tatăl surorilor Gabor a avut o relație! Femeia a avut un sfârșit tragic. Ce spunea Emil Gabor despre ea

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a murit în urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unui infarct! Bărbatul a decedat singur în apartamentul său din Bacău. După moartea lui, au ieșit la iveală detalii incredibile despre viața privată a bărbatului.

Se pare că Emil Gabor a avut o relație cu o femeie încă de pe vremea când era însurat cu Veronica Bulai, mama Monicăi și Ramonei Gabor.

Emil Gabor a suferit un infarct

Conform Wowbiz, bărbatul lucra împreună cu femeia, pe nume Mariana, la aceeași fabrică, iar întâlnirile lor aveau loc pe ascuns. În timpul relației cu aceasta, Emil Gabor a suferit un accident de muncă și a fost nevoit să se pensioneze. Cei doi au întrerupt relația, iar o lungă perioadă de timp nu s-au mai văzut.

În schimb, cea care s-a ocupat de soțul ei a fost Veronica Bulai, care însă îi reproșa acestui că este mare consumator de alcool.

Din păcate, Veronica a sfârșit într-un mod tragic, în 2013, după ce a fost lovită în cap de o stâncă care s-a desprins de pe versant în zona Polovragi. După decesul acesteia, Emil Gabor a reluat legătura cu Mariana, iar o perioadă a locuit la ea acasă. Cei doi se mai certau din cauza faptului că femeia era curtată și de alți bărbați.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Din nefericire, femeia a murit în 2014, la fix un an de la moartea Veronicăi Bulai. Aceasta suferea de o boală a sângelui. Potrivit sursei citate mai sus, femeii i s-a făcut rău în baie, a căzut și s-a lovit la cap.

Imediat după ce femeia a decedat, Emil Gabor a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu aceasta.

Ce spunea despre fosta lui amantă

‘Acum mi-a murit o prietenă. Fosta… A lucrat cu mine… S-a dus, din cauza circulației sângelui a murit. Acum, marți a înmormântat-o, am fost la mormant. Era mai mică decât mine. A murit… Se întâmplă… S-a dus în baie și a murit acolo. A închis ușa și a murit. Fetele ei sunt plecate, dar una dintre ele era în Bacau. Au spart ușa și au găsit-o acolo. Era o femeie ordonată! Multa lume o știe. Eram prieteni foarte buni. Ne cunoșteam de 6-7 ani, cel puțin.

A lucrat la întreprindere cu mine. Ea avea trei fete, eu trei fete. Ne potriveam, era de înălțimea mea… Dar am lăsat-o la altul! Să fie prietenă cu altul… El era inginer la Mașini Unelte, eu am fost plecat, cand am venit înapoi am găsit-o cuplata cu el. N-am mai acceptat-o, așa că i-am zis să rămână cu el… Și a rămas. Și nebunul ăsta de inginer le-a dat telefon la fete și le-a zis să nu-i mai trimita bani că-i bea. Chiar ea mi s-a plans, că uite ce mi-a făcut. Iar ea s-a consumat și a murit’, spunea Emil Gabor în 2014.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?