Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Chef Florin Dumitrescu dă detalii din culisele ”Chefi la cuțite”. ”Cel mai tare m-am enervat în sezonul 10”

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a dat detalii din culisele celui de-al zecelea sezon al show-ului culinar Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. ”Cel mai tare m-am enervat în sezonul 10”, a mărturisit el. Acesta a comentat și despre relația cu ceilalți doi colegi și prieteni ai săi, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut telespectatorilor din postura de jurat la show-urile culinare ”Chefi la cuțite” și ”Chefi fără limite”. În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu. În data de 7 iunie 2022, chef Florin Dumitrescu a aniversat opt ani de la nunta cu Cristina.

Despre cel de-al zecelea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” a făcut Chef Florin Dumitrrescu declarații pentru tvmania.ro.

Chef Florin Dumitrescu dă detalii din culisele ”Chefi la cuțite”. ”Dacă am putea să fim antrenori de fotbal, sigur ar ieși scântei în meciurile noastre”

”Tot ce pot să vă spun este că da, toți trei suntem foarte competitivi iar eu, în toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10. Asta și pentru că vorbim de un sezon cu totul special, care este mult mai intens”, a declarat chef Florrin Dumitrescu.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebat care dintre el și ceilalți doi chefi găteștește mai bine, juratul a răspuns: ”Bineînțeles că eu gătesc cel mai bine pe stilul meu, Sorin gătește cel mai bine pe stilul lui, iar Cătălin gătește cel mai bine pe stilul lui, dar atunci când ne este foame mâncăm ce gătește Scarlatescu, când suntem nostalgici mâncăm ce gătește Bontea, iar când vine vorba de surprize gătesc eu”.

”În orice domeniu am activa cred că am putea să facem față, dar ne-am descurca cel mai bine în competiție între noi. Dacă am putea să fim antrenori de fotbal, sigur ar ieși scântei în meciurile noastre!”, a adăugat acesta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR