Categorii: Știri

Cel mai ascuns secret al lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a divorțat și de ce nu a făcut niciodată copii: „Am discutat cu soția și i-am zis asta!”

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani în Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-a făcut rău în dimineața zilei de sâmbătă. Acesta și-a trăit ultimii ani din viață singur, fără soție.

Îndrăgitul interpret de muzică populară a pus capăt căsătoriei cu Mihaela în 2012. Cei doi au divorțat în mare secret la Judecătoria Târgu Jiu. Aceștia s-au despărțit de comun acord.

„Eu și soția mea am decis să ne separăm. A fost un divorț elegant. Am rămas în relații bune cu fosta soție, vorbim la telefon… . Noi suntem niște oameni civilizați, nu ne-am bălăcărit și nu o vom face. Faptul că m-am mutat la Craiova cu noul loc de muncă, în urmă cu trei ani, și mi-am luat o casă acolo a răcit relația noastră. După un timp am spus că, decât să trăim o singurătate în doi, mai bine mergem fiecare pe drumul nostru. Am avut o căsnicie frumoasă și mergem mai departe”, declarat Mâțu Stoian la vremea respectivă pentru Pro TV.

Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii, iar acum averea nu se știe unde va ajunge

Despre Petrică Mâțu Stoian s-a vorbit în toți acești ani că ar fi unul dintre cei mai bogați artiști, având o avere de câteva milioane de euro. Cu toate acestea, îndrăgitul cântăreț n-a avut copii.

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Sincer, nu cred că un copil ar fi schimbat ceva. Mie nu mi-au plăcut niciodată copiii! Am avut odată o discuție cu soția mea și am ajuns la concluzia că e mai bine așa, că nu trebuie să-și strice corpul”, spunea Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian urma un tratament post COVID-19, iar sâmbătă dimineață i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital!

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important