Categorii: Știri Stiri externe Viral

„Cea mai disprețuită femeie din Marea Britanie” a primit o propunere ciudată de la un bărbat. Ce dezvăluire face modelul OnlyFans

Modelul OnlyFans, Carla Bellucci, a vorbit despre unele dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-au cerut bărbații să le facă în schimbul banilor – descriind o solicitare drept „îngrozitoare”. Un bărbat i-a oferit 2.500 de lire sterline doar pentru a-i săruta picioarele. „Nimic nu mă deranjează acum”, a spus ea. „M-a făcut să zâmbesc”.

Carla Belluci, care a devenit brusc populară cu postările pe OnlyFans, reușește deseori să-și ia locul în titlurile presei mondiale. Carla Bellucci a fost implicată în controverse de când a susținut că a înșelat un spital din Marea Britanie pentru a beneficia de o operație gratuită la nas în 2019.

Recent, modelul OnlyFans, Carla Bellucci, stătea la soare într-o stațiune elegantă din Dubai săptămâna trecută, când un străin i-a făcut o propunere ciudată.  

Modelul OnlyFans a primit o propunere ciudată

Mesajul lui către Carla spunea: „Ți-aș da 2.500 de lire sterline doar pentru a-ți săruta picioarele pentru un minut”.

Încercându-și norocul pentru a treia oară, el a tastat: „Încearcă, dă-mi o șansă să-ți sărut picioarele.”

„M-a făcut să zâmbesc”

Acum, vorbind pentru Daily Star, mama cu patru copii, Carla a spus că acest tip de solicitare este obișnuită pentru ea.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Nimic de genul acesta nu mă deranjează acum”, a spus ea. „M-a făcut să zâmbesc”.

„Sunt bani ușori, vă puteți imagina să lăsați un tip să facă asta și să câștige astfel de bani? Sunt sigur că o femeie singură ar accepta, dar nu cred că bărbatul meu ar fi prea impresionat.”

Carla – numită cândva „cea mai disprețuită femeie din Marea Britanie” – își întreține familia dezbrându-se pe OnlyFans. Fostul model  poate câștiga cu mult peste 1.000 de lire sterline pe zi pe site-ul de abonament.

Și făcând referire la alte solicitări ciudate ale fanilor, Carla, în vârstă de 40 de ani, a spus: „Am avut oameni care mi-au bani  pentru șosete uzate. Este groaznic. Bărbații își doresc întotdeauna cele mai bizare lucruri. Oamenii au doar fetișuri ciudate.”

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat