Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Silvia Ioniță despre profesia ei de prezentator de știri. ”Unora poate să li se pară un loc modest”

Silvia Ioniță a făcut declarații legate de meseria pe care o are, și anume cea de prezentator de știri.

Silvia Ioniță este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a jurnalului de știri de la postul de televziune Kanal D.

Vedeta a mărturisit că în adolescență nic măcar nu visa să ajungă în televiziune.

”Ciudat este că în adolescență nu am visat să fac jurnalism de tele­viziune. Visele mele se în­drep­tau spre sfera artistică, dar ele s-au risipit repede, ca purtate de vânt. Pur şi simplu în clipa când am auzit cuvântul „jur­na­list”, el mi-a inspirat res­pect și am avut o re­velaţie tulburătoare: m-am văzut pe loc asemenea unui amiral pe un vapor, mi-am dat sea­ma că puteam să fac meseria asta pe punte, sus, la co­mandă, privind cu îndrăz­nea­lă spre orizont.

Aşa că odată destinaţia identi­ficată, nu m-am mai abătut de la „drumul meu”: am venit din Constanţa natală în Bucureşti, am dat admitere la „Facultatea de Jur­nalism”, am învăţat destul de conştiincios şi m-am bucurat de practica pe care am făcut-o în toate domeniile media – pentru că mi-a oferit o viziune de ansamblu şi m-a ajutat să mă lămuresc, fără du­biu, cu privire la zona din jurnalism spre care do­ream să mă îndrept”, a declarat Silvia Ioniță pentru publicația Formula AS.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Silvia Ioniță și-a făcut debutul la radio, iar după ce a ajuns în televiziune și-a dat seama că acesta era locul unde își dorea să rămână.

”Apoi mi-am făcut debutul, dar nu în televiziune, ci în radio: la „Radio Ro­mânia”. După o vreme, am ajuns la „Radio Total” şi apoi la „Radio Uniplus”, pentru ca după aceea viaţa să-mi ofere, în sfârşit, şansa să lucrez în televi­ziune! Şi în televiziune am rămas până azi, la pupitrul de știri, locul în care pot să reprezint cel mai bine această profesie.

Da, la pupitrul unui jurnal de ştiri, acolo e locul cel mai potrivit pentru mine, pe micul ecran. Unora poate să li se pară un loc modest, dar satisfacţia pe care o am, dându-mi seama că oame­nii se uită cu plă­cere la jurnalul pe care îl prezint, este imensă. Câteodată simt cum sticla tele­vizo­rului se topește”, a mai spus Silvia Ioniță.

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?