Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Raluca Bădulescu despre fiul ei. ”Copilul asta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori când îmi spune ceva”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a dat detalii despre fiul ei, Alex, și a explicat ce relație cu totul specială are cu fiul ei.  ”Copilul asta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori când îmi spune ceva”, a mărturisit jurata de la  emisiunea ”Bravo, ai stil” în cadrul unei emisiuni online la care a fost de curând.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin Stamin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață.

Raluca Bădulescu a făcut mărturisiri, la emisiunea online ”Fiță cu Adiță”, despre relația pe care o are cu fiul său, Alex, rezultat din relația pe care a avut-o cu Vali Pungă. Vedeta își adoră băaiatul, dcespre care afirmă că este cel mai bun prieten al său.

Ce spune Raluca Bădulescu despre fiul ei.   ”Nu stiu ce am făcut să merit asemenea băiat”

“Îl ador cel mai mult pe lumea asta. În afara că e soarele meu, este prietenul meu cel mai bun. Are 20 de ani. E mai înțelept decât mine. Copilul asta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori când îmi spune ceva. Îl văd cât este de responsabil și văd că vrea să facă chestii. A, că îi place ca lui maica-să să se distreze, să iasă, ce naște din pisica șoareci mănâncă. Însă, merge foarte bine la scoală, este foarte determinat”, a declarat Raluca Bădulescu despre fiul său, potrivit kanald.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Are toate calitățile. Se mai întâmpla ca Florin să fie plecat de acasă și venea și la 3 noaptea când îmi mai era rău. Are atâta grija de mine, este atât de bun și deștept. Nu stiu ce am făcut să merit asemenea băiat. E meritul părinților mei. I-am făcut poftele mereu. Noi am fost părinți de weekend”, a completat vedeta.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?