Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Majda Aboulumosha despre al doilea copil. ”O să fie primit cu brațele deschise”

Majda Aboulumosha a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Majda Aboulumosha este mama unei fetițe, Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta. Vedeta a dezvăluit că și-ar mai dorit copii și că fetița sa i-a spus în numeroase rânduri cpă ar vreea un frățior sau o surioară. „Mi-a zis și la patru ani și acum de curând. Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta , dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am”, a declarat Majda Aboulumosha la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Majda a făcut declarații și despre fiica sa, Jacqueline: ”Eu îi cer sfaturi Jacquelinei, mă sfătuiesc ca și cum ar fi prietena mea, este un copil foarte empatic. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că o am”.

Ce a declarat Majda despre relația cu actualul său iubit

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?