Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Flavia Mihășan despre revenirea la TV. ”Am primit alte propuneri”

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, a făcut declarații despre posibilitatea de a reveni pe micile ecane. Aceasta a comentat despre eventualitatea de a se întoarce la emisiunea ”Neatza”, dar ș despre alte proiecte de televiziune. ”Am primit alte propuneri”, a explicat vedeta.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului 2020, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai 2021, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor.

În plan profesional, Flavia Mihășan, în vârstă de 38 de ani, a fost asistentă la emisiunea ”Neatza”, de la Antena 1. Despre revenirea la emisiunea respectivă, da și despre întoarcerea sa în televiziune a făcut vedeta declarați pentru click.ro.

Ce spune Flavia Mihășan despre revenirea la TV. ”La Asia Express m-aş duce mâine, este la un alt nivel”

”Foarte dor şi eu sper să mă reîntorc, dar pentru mine e ca şi cum nu a trecut timpul. Am descoperit iubirea asta faţă de tv şi nu cred că o să se termine aici… Am primit alte propuneri! La “Neatza” cred că e o etapă care s-a încheiat pentru că eu sunt altfel de om acum, nu cred că s-ar mai “pupa” cu ce făceam înainte. Am primit şi alte propuneri, nu s-au legat pentru că a trebuit să fiu cu băieţii”, a mărturisit Flavia Mihășan.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Nu ştiu dacă să prezint o emisiune exclusiv, dar ar trebui să fie o echipă frumoasă, cu oameni de la care să am ce să învăţ… Nu ştiu! Nu i-aş implica pe copii, asta e clar, pentru că un reality înseamnă foarte mult din viaţa ta. Nu i-aş expune, adică vorbesc despre ei în social media… La Asia Express m-aş duce mâine, este la un alt nivel, însă în perioada asta – exclus, copiii sunt încă mici, nu aş pleca fără Marius, ar însemna să lipsim foarte mult de acasă”, a adăugat aceasta.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important