Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată de la ‘Survivor România’! De ce s-a certat cu toți concurenții

Cristina Șișcanu a părăsit competiția ‘Survivor România’ de la Kanal D! Pe parcursul întregii emisiuni, soția lui Mădălin Ionescu a avut mai multe conflicte cu concurenții.

Vedeta a fost criticată în urma comentariilor făcute la ‘Survivor România’. Ajunsă în România, Cristina Șișcanu a explicat ce s-a întâmplat exact în cadrul competiției.

Ce spune Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată de la ‘Survivor România’!

Aceasta a publicat pe Instagram un clip în care a povestit despre experiența de la ‘Survivor România’. Cristina Șișcanu s-a certat cu Andi de la Insula Iubirii.

‘A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii’, a spus ea pe Instagram.

‘În seara în care am fost eliminată, mi s-a reproșat de ce nu m-am întors să vorbesc cu Războinicii, ba da, am făcut-o, le-am zis succes, dar a fost tăiat la montaj. Chiar o concurentă a zis că le-am zis baftă războinicilor. Încă un lucru, de ce mă mișcam greu pe traseu, eu eram foarte atentă să nu mă accidentez. Nu puteam permite să mă accidentez. Am avut o entorsă și nu voiam să mă mai accidentez. E foarte periculos. M-am protejat. Nu am tras mai mult din această cauză. Noi nu am avut toate detaliile despre cum va fi acest proiect. Am acceptat această provocare și nu-mi pare rău. Noi nu știam ce face în câteva ore sau mâine. Ăsta e farmecul’, a mai adăugat aceasta.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR