Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Carmen Harra despre presupusa fiică a iubitului Adrianei Bahmuțeanu: „Intuiția mea este că…”

Adriana Bahmuțeanu se află iar în mijlocul unui scandal! O tânără susține că este fiica nelegitimă a actualului ei logodnic, George Restivan. Bruneta a mărturisit că bărbatul a fost supus deja unui test de paternitate și așteaptă rezultatele. 

În acest scandal a intervenit și Carmen Harra, care va fi nașa cuplului. Celebra clarvăzătoare a făcut dezvăluiri incendiare despre tânăra care susține că este fiica lui George Restivan. Carmen Harra a spus că nu crede că aceasta este fata biologică a bărbatului.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică nelegitimă?

„Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George. Și în plus de asta, George este un băiat foarte responsabil, un om care a avut grijă de mama lui, care a stat lângă ea, care are un copil, care are niște probleme. George nu este un băiat care să fugă de responsabilitate. Mie mi se pare foarte ciudată această situație!”, a spus Carmen Harra, la AntenaStars.

Viitoarea nașă a Adrianei Bahmuțeanu a mai adăugat faptul că George Restivan este un bărbat sincer și că nu merita să treacă printr-o asemenea situație.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Carmen Harra nu crede că tânăra este fiica biologică a lui George Restivan

„Îmi pare rău și de George, care dintr-o dată, se trezește într-o situație de acest gen. Și mai ales că el recunoaște că a petrecut o noapte cu această femeie. Eu am un caz similar de la Hollywood, cu un producător celebru, nu pot să îi dau numele, care mă sună acum vreo 15 ani și îmi spune un caz similar. A avut o relație de o noapte cu o femeie care voia să apară într-un film și a venit la ușa lui, după un an jumate cu un copil și i-a spus: „Este copilul tău!”.

Plătește timp de 15 ani pensie alimentară și i-am spus că nu este fata lui și să facă un test de paternitate și s-a constatat că nu era fata lui, dar el se atașase de fata aceea, aici nu este cazul! Nu există niciun atașament, nu există nicio legătură de suflet și este foarte greu să o stabilești la vârsta asta. Eu nu văd o legătură de inimă între ei, nu s-a creat. Eu cred că George, din sufletul lui, ar vrea să-i facă bine acestei persoane, să o ajute, să o mângâie”, a mai spus celebra clarvăzătoare.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat