Categorii: Monden Vedete Romania

Ce se întâmplă între Cristina Spătar și iubitul tinerel. ”Așa am decis de comun acord”

Cântăreața Cristina Spătar a mărturisit că s-a separat de iubitul tinerel, Tiberiu Vărzaru.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. Acum, artista a dezvăluit că ea și Tiberiu Vărzaru s-au despărțit. Artista a fost văzută recent în compania altui bărbat, însă a afirmat că acesta este doar un bun prieten cu care nu se mai văzuse de mult timp.

”Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, notează spynews.ro. „Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a mai spus artista.

Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din România

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Cristina Spătar a dezvăluit că la un moment dat s-a gândit la varianta de a pleca defititiv din România.

La emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Cristina Spătar a afirmat că a vrut să plece definitiv din țară și să se stabilească în Anglia, acolo unde se află sora sa.

„La un moment dat am vrut să o urmez pe prietena mea. Am vrut să plec în Anglia, da, definitiv, pentru că acolo e sora mea, dar n-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici, în România. Am vrut să plec, da, la un moment dat, dar am rămas și voi rămâne aici”, a declarat Cristina Spătar.

 

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important