Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner la începutul relației: „M-a iritat, mi s-a părut o golăneală”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de mai bine de șase ani, însă vedeta nu a crezut nicio clipă că între ei se va lega ceva. Se știe că vedeta a mers să-i ia un interviu, iar la finalul acestuia, bărbatul a invitat-o să ia cina împreună. La acel moment, Mihaela Rădulescu a considerat gestul lui drept o „o golăneală”.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de 8 ani, chiar dacă mulți nu au dat relației multe șanse împreună. Vedeta a explicat cum au decurs lucrurile în viața lor, dar și cum a început, de fapt, relația lor. Se pare că cel care a insistat să iasă cu ea la cină a fost chiar Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu l-a refuzat pe Felix Baumgartner

Vedeta mărturisea că l-a refuzat politicos, însă bărbatul nu s-a lăsat și a făcut tot posibilul să-i intre în grații acesteia.

„M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, povestea Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mihaela Rădulescu dezvăluia faptul că nu are de gând să se mai recăsătorească.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi, care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familiatradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mai spus vedeta.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”