Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner la începutul relației: „M-a iritat, mi s-a părut o golăneală”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de mai bine de șase ani, însă vedeta nu a crezut nicio clipă că între ei se va lega ceva. Se știe că vedeta a mers să-i ia un interviu, iar la finalul acestuia, bărbatul a invitat-o să ia cina împreună. La acel moment, Mihaela Rădulescu a considerat gestul lui drept o „o golăneală”.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de 8 ani, chiar dacă mulți nu au dat relației multe șanse împreună. Vedeta a explicat cum au decurs lucrurile în viața lor, dar și cum a început, de fapt, relația lor. Se pare că cel care a insistat să iasă cu ea la cină a fost chiar Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu l-a refuzat pe Felix Baumgartner

Vedeta mărturisea că l-a refuzat politicos, însă bărbatul nu s-a lăsat și a făcut tot posibilul să-i intre în grații acesteia.

„M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, povestea Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Mihaela Rădulescu dezvăluia faptul că nu are de gând să se mai recăsătorească.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi, care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familiatradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mai spus vedeta.

Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important