Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei. ”Nu îmi spune mamă”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a explicat ce relație are cu fiul său, Alex, rezultat din relația pe care vedeta a avut-o cu Vali Pungă. ”Raluca Bădulescu în poziția de mamă este cea mai bună prietenă a copilului ei. Alex îmi zice Raluca, nu îmi spune mamă”, a declarat vedeta la podcastul realizat de Ilinca Vandici.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin Stamin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață.

Raluca Bădulescu are un fiu, Alex, rezultat din relația pe care a avut-o cu Vali Pungă. Vedeta își adoră băiatul, despre care afirmă că este cel mai bun prieten al său. Desprre fiul său și relația cu acesta a făcut Raluca Bădulescu declarații la podcastul realizat de Ilinca Vandici – ”Te ascult”.

Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei. ”Nu știu ce am făcut să merit așa minune de copil”

”Raluca Bădulescu în poziția de mamă este cea mai bună prietenă a copilului ei. Alex îmi zice Raluca, nu îmi spune mamă. Este cel mai bun prieten al meu, este sfătuitorul meu, este atât de deștept, atât de mișto… Este creier tot copilul ăsta. Când mai am așa câte o situație și începe să vorbească, mă uit la el și nu îmi vine să cred”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit click.ro.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Mulțumesc lui Dumnezeu și părinților mei, că eu am fost mamă de weekend. Copilul a stat la ai mei în timpul săptămânii, a stat la mine în weekend-uri. În weekend-uri i-am făcut mereu toate poftele și îmi tot spunea mama să avem grijă că îl răsfățăm prea mult… Dar cu toate astea, nu știu ce am făcut să merit așa minune de copil”, a adăugat aceasta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?