Categorii: Monden Vedete Romania

Ce probleme grave de sănătate are fiica Oanei Roman. ‘E obișnuită să meargă la doctor’

În cadrul emisiunii ‘Mămici de pitici, cu lipici’, Oana Roman a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica ei, Izabela. 

Oana Roman a trecut prin momente dificile în ultima perioadă! Pe lângă despărțirea de Marius Elisei și operația mamei sale, vedeta a mărturisit că și micuța ei s-a simțit tot mai rău.

Izabela a fost internată în spital și a primit tratament adecvat pentru afecțiunea de care suferă. Se pare că micuța a luat un virus, motiv pentru care nu mai are voie să se vadă cu alți copii preț de câteva zile.

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital

‘A făcut febră, frisoane, am sunat la doctor. Mi-a zis că dacă trec 24 de ore și episoadele de febră nu trec, trebuie să mergem la doctor. Și aseară pentru că nu i-a trecut și pentru că avea în continuare stare de rău. A dus-o tati la doctor, la spitalul ei. Și cu ocazia asta i-am făcut toate analizele posibile, inclusiv test COVID.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

A durat două secunde. Și a primit și o diplomă pentru cel mai cuminte copil, pentru curajul de care a dat dovadă la doctor. Copilul ăsta a avut tot felul de probleme de sănătate. Am internat-o pe starea de urgență, când i-a fost rău. E obișnuită să meargă la doctor. Acum are un fel de virus. Nu are voie să intre în colectivitate cu alți copii, pentru ca trebuie să mai stea cel puțin 3 zile în casă’, a dezvăluit vedeta în cadrul show-ului de la Antena Stars.

Oana Roman s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la sfârșitul anului trecut. Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice