Categorii: Monden Vedete Romania

Ce pensie alimentară primește Beyonce de România de la Nicolae Guță pentru fetița lor. ”Mă sună o dată pe an”

Beyonce de România a făcut declarații legate de pensia alimentară pe care o primește de la Nicolae Guță pentru fiica lor, Anais.

Mădălina Georgiana Dumitriu, cunoscută publicului drept Beyonce de România, este mama unei fetițe din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu manelistul Nicolae Guță. Beyonce de România a vorbit despre pensia alimentară a micuței Anais, fetița pe care o are cu Nicolae Guță. „Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite cu șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la postul de televiziune Antena Stars, relatează spynews.ro.

„În decembrie au vorbit la telefon ultima dată, înainte de Crăciun. I-am dat numărul de telefon să o sune când vrea el. Nu îi dă voie, că este într-o relație. Noi ținem legătura cu frații ei care locuiesc la Petroșani și probabil așa mai află el de ea”, a adăugat Beyonce de România.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Nicolae Guță, despre fetița pe care o are cu Beyonce de România

Nicolae Guță a făcut recent declarații despre fetița pe care o are cu Beyonce de România

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, a mărturisit acesta.

”Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a completat el.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?