Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce face socrul lui Alex Velea pentru artist. ”E mai ușor așa, în familie”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 38 de ani, a scos la iveală detalii mai puțin știute despre socrul său, Mihai Iacobescu, tatăl Antoniei. Artistul a dezvăluit ce face acesta perntru el. ”De vreo doi ani merg cu socrul meu, e mai ușor așa, în familie”, a explicat Alex Velea la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul. Prezent la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, Alex Velea a vorbit, printre altele, și despre tatăl Antoniei, Mihai Iacobescu.

Ce face socrul lui Alex Velea pentru artist.”Are cea mai mare grijă de mine pentru că e familia mea, e normal”

Alex Velea nu are permis de conducere, motiv pentru care, de mai bine de 10 ani, are șofer. Acesta a dezvăluit că de doi ani merrge cu tatăl Antoniei, Mihai Iacobescu.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Am șofer de pe la vreo 25 de ani. Am avut vreo 10-15 mașini, dar n-aș fi știut să-ți zic dacă merg pe benzină, motorină, ce motor au. Mă consultam cu 2-3 și luam ce le plăcea lor. Mașinile au fost ale mele. De vreo doi ani merg cu socrul meu, e mai ușor așa, în familie. Are cea mai mare grijă de mine pentru că e familia mea, e normal”, a mărturisit Alex Velea, potrivit revistei Unica.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important