Categorii: Monden Vedete Romania

Ce dezvăluri a făcut Miki ex-Kpital despre căsătoria sa. ”Câțiva s-au supărat”

Mihaela Marinache, cunoscut publicului drep Miki ex-Kpital, s-a căsătorit în luna iunie a acestui an, după 18 ani de relație. Invitată la o emisiune de televiziune, cântăreața a explicat de ce a decis să facă acest pas abia acum. Aceasta a spus că ea și Răzvan au făcut cununia civilă pentru că observase că urma să-i expire actele și cum urma să facă altele noi a decis să se treacă pe numele soțului.

Miki de la K-pital s-a cununat civil după 18 ani de relație. Evenimentul a avut loc în Crevedia în data de 11 iunie 2021. Miki are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Ecenimentul a fost unul restrâns, la care au participat foarte puține persoane.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Miki a dezvăluit și motivul pentru care a făcut acest pas.

Ce dezvăluri a făcut Miki ex-Kpital despre căsătoria sa.  ”Am mers, pac, pac, noi și nașii”


„Pe 4 iunie mi-a expirat buletinul și… ca să fiu a cuiva, așa a zis el, pe 10 iunie am mers, pac, pac, noi și nașii”, a declarat Miki.

Artista a afirmat că mulți membri din familie s-au supărat pentru că nu au participat la cununie: „Câțiva s-au supărat. Am anunțat târziu, dar noi chiar nu ne-am gândit la treburile astea”. ”La noi a fost la modul ăsta: hai, facem actele alea?”, a completat Răzvan.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Motivul pentru care Miki de la K-pital s-a retras din lumina reflectoarelor.   ”Probabil mi s-a întâmplat ceva”

 

Miki, pe numele său real Mihaela Marinache, a făcut senzație pe piața muzicală din România pe vremea când cânta în trupa K-pital. De ceva vreme, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri artitei, dar trupa, care a scos în total cinci albume, a avut o viaţă scurtă, destrămându-se în 2004. Miki de la K-pital a fost invitată recent la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre decizia sa de a nu mai fi la fel de prezentă ca înainte în lumina reflectoarelor.

”Un pic nu m-am mai regăsit, am luat pauză de la tv, dar nu știu să spun de ce. Probabil mi s-a întâmplat ceva, dar am trecut peste. Nici la evenimente nu am mai fost, nu mai puteam să merg. Oamenii mă știu, știu că am trupă și mă cheamă la evenimente și, cumva, m-am pierdut în treaba asta, am uitat de tv. Probabil mi s-a întâmplat mie ceva la vreo emisiune și am rămas cu un gust amar. În acea perioadă îmi aduc aminte că era multă bârfă și mi-am dat seama că nu mă regăsesc și am vrut să o las mai moale, dar cred că am lăsat-o prea mult”, a declarat cântăreața.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?