Categorii: Monden Vedete Romania

Ce concurent a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii

În cea mai recentă gală a show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” au fost anunțați favoriții săptămânii, dar și concurentul care a fost eliminat.

În această săptămână, Alexandra și Cristian Comănici au fost aleși favoriții săptămânii, astfel că lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți. Mario și Delia s-au aflat în pericol de eliminare, notează kanald.ro. În urma voturilor telespectatorilor, Cristian Comănici a fost desemnat liderul suprem în casa ”Puterea Dragostei” pentru următoarele 7 zile, dar și câștigătorul cecului în valoare de 1.500 de euro. Acesta l-a salvat de la eliminare pe Mario.


Deși Delia ar fi urmat să părăsească competiția ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțui, moderatoarea emisiunii, a anunțat că cel care părăsește concursul este Jitaru. ”Dragi concurenți, având în vedere că numărul competitorilor a crescut în această săptămână și că telespectatorii nu i-au cunoscut pe cei trei nou veniți, am decis ca, în această seară, să plece acasă concurentul care este situat pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor, cu excepția lui Mario, a Deliei și a Mariei. Concurentul clasat pe ultima poziție în topul telespectatorilor este cel care va părăsi astăzi competiția, iar numele lui este Jitaru”, a anunțat moderatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu  a explicat într-un interviu cum a fost pentru să o înlocuiască pe Andreea Mantea. ”Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”