Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce complexe a avut Dorian Popa. ”Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a avut numeroase complexe legate de aspectul său fizic, de-a lungul anilor. Artistul a ăcut dezvăluirri în acest sens la podcastul realizat de Damian Drăghici. ”Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”, a mărturisit Dorian Popa.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare. În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de peste zece ani. Deși se înțeleg foarte bine, cei doi nu au planuri de căsătorie și nici să devină părinți.

Deși acum are un fizic de invidiat, Dorian Popa a mărturisit, la podcastul realizat de binecunoscutul artist damian drăghici, că a avut compelxe legate de aspectul său.

Ce complexe a avut Dorian Popa. ”Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală”

„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident. Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu”, a dezvăluit Dorian Popa, citat de spynews.ro.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Am mai avut complexul „capului deformat’ , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu, complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional”, a mai spus acesta.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR