Categorii: Monden Vedete Romania

Ce atitudine are Petre Roman vizavi de fosta lui soție, Mioara Roman. Fiica lor a făcut dezvăluiri incendiare: „Tata s-a interesat de ea”

În ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat tot mai mult, iar fiica ei, Oana Roman, este cea care are grijă de ea în permanență. Femeia a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Din cauza problemelor de sănătate, Mioara Roman are o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care aceasta are nevoie de recuperare. În plus, cel care s-a arătat interesat de situația ei este chiar fostul său soț, Petre Roman. 

De aproape un an de zile, Mioara Roman se află internată într-un centru de recuperare de lux. Din păcate, mama Oanei Roman a ajuns în scaun cu rotile, însă vedeta încearcă pe cât posibil ca cea care i-a dat viață să aibă parte de cele mai bune îngrijiri.

Nu numai Oana Roman se preocupă de starea de sănătate a Mioarei Roman, ci și fostul soț al femeii, Petre Roman. Vedeta a mărturisit recent că tatăl ei întreabă mereu de mama sa, de fiecare dată când vorbesc la telefon.

Petre Roman s-a interesat de starea de sănătate a fostei soții

„De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!

Tata s-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă. Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nu știu dacă toată lumea vede lucrurile așa, dar părinții sunt esența noastră și atunci trebuie să fim lângă ei până la capăt, fără îndoială. Nu din obligație, nu din a răsplăti ceva, ci pentru că așa trebuie să simțim, trebuie să fim lângă ei.”, a declarat Oana Roman, pentru Cancan.ro. 

Fostul premier s-a recăsătorit după divorțul de Mioara Roman

În 2007, Mioara și Petre Roman au decis să divorțeze, după 34 de ani de căsnicie. La scurt timp, fostul politician și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. Fostul premier a ales să își refacă viața alături de interpreta care i-a dăruit și un băiețel, pe Petrus.

Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele., spunea Petre Roman, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?