Categorii: Monden Vedete Romania

Ce activități are Cristina Cepraga în izolare. A venit în România, la părinții săi

Cristina Cepraga a mărturisit ce activități are în izolare. Vedeta este mama unei fetițe, Aurora May, care are cinci ani.

Cristina Cepraga a vorbit despre viața ei din prezent la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a intrat în direct prin Skype.

”La cinci ani, asta mică a învățat să cânte la pian, mă rog, să facă câteva solfegii. În fiecare zi ne jucăm și la pian, și pictează. Ca toată lumea, în izolare de peste două luni, în București, la bunicii ei. Sperăm să trecem cu bine peste perioada asta. ne ocupăm cu foarte multe lucruri”, a declarat Cristina Cepraga, care este stabilită de foarte mulți în Italia.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Norocul nostru este că aici la bunicii celei mici avem o grădină foarte mare, unde se poate juca… Eu sunt plecată din România de aproape 17 ani și nu mai știam ce înseamnă să trăiești cu părinții. Acum am senzația că m-am reîntors la vârsta adolescenței. Îți redescoperi familia… În fiecare dimineață mă trezesc răsfățată… Îmi lipsesc foarte mult oamenii. Mi-e dor să merg pe malul mării”, a adăugat Cristina Cepraga.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat