Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga. ”S-a terminat atunci când trebuia”

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu muzicianul Marius Moga, în vârstă de 40 de ani, înainte de a pleca în India. despre relația lor a făcut fosta prezentatoare de televiziune câteva declarații. ”S-a terminat atunci când trebuia”, a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă. În plan profesional, de-a lungul anilor Iulia Vântur a moderat mai multe emisiuni TV când se afla în România. Înainte de a pleca în India, Iulia Vântur a trăit o poveste de dragoste cu Marius Moga.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri. A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar ulterior jurat la ”SuperStar România”, show care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Ce a spus Iulia Vântur despre relația cu Marius Moga. ”Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el”

Într-un interviu, Iulia Vântur a făcut declarații despre fostul său iubit, Marius Moga, având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu. Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a afirmat Iulia Vântur, notează wowbiz.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR