Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce a spus Alex Delea despre Lavinia Pîrva. ”Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”

Alex Delea, care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a făcut o declarație neașteptată despre cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani. ”Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”, a comentat Alex Delea despre partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior la o emisiune live.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

La o emisiune live, Alex Delea a făcut o declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva, partenera de viață a binecunoscutului artist Ștefan Bănică. Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Ce a spus Alex Delea despre Lavinia Pîrva. ”E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pârva este o femeie superbă”

 

Alex Delea s-a declarat impresiuonat de frumusețea Laviniei Pîrva, la adesa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris”, a declarat Alex Delea, potrivit wowbiz.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”