Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Cristina Șișcanu. ”Vai mama ei, moartea pasiunii”

Oana Zăvoranu a spus foarte clar ce părere are despre jurnalista Cristina Șișcanu, partenera de viață a ex-prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu.

Pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a răspuns rugăminților venite de la fani. Una dintre acestea a fost legată de Ilinca Vandici și Cristina Șișcanu. Oanei Zăvoranu i s-a cerut să-și spună părerea despre cele două vedete.

”Vandici e mai nevinovată așa, ailaltă vai mama ei, moartea pasiunii, nici nu știu cu ce dracu’ se ocupă (a avut ceva de făcut vreodată?), e la naftalină cred, să mă updatați vă rog că am un ZERO interes pentru sărăcia asta… Știu că alăpta pe stradă la un moment dat”, a comentat Oana Zăvoranu.

Cristina Șișcanu e căsătorită cu Mădălin Ionescu și are un copil

Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Cristina Șișcanu a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu. „Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noate de amor”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

În data de 3 noiembrie, Cristina Șișcanu, care în prezent este concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D, și-a aniversat ziua de naștere. Jurnalista a împlinit 36 de ani. Aceasta a petrecut alături de familie, dar și de fina ei, vedeta de televiziune Gabriela Cristea.

Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?