Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a făcut Ștefan Stan înainte de venirea pe lume a primului său copil. ”Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză”

Cântărețul Ștefan Stan mai are puțin și va deveni tătic pentru prima oară. Artistul a explicat cum s-a pregătit pentru venirea pe lume a bebelușului.

Ștefan Stan s-a cununat civil anul trecut cu aleasa inimii sale, Simona. Acum, cei doi urmează să devină părinți. Primul câștigător de la ”Vocea României” abia așteaptă venirea pe lume a copilului, cu atât mai mult cu cât s-a pregătit temeinic pentru acest moment. Artistul a dezvăluit că s-a mutat de curând în casă nouă, unde a făcut cameră pentru copil.

“Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, a declarat Ștefan Stan pentru click.ro.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cum a cerut-o Ștefan Stan în căsătorie pe Simona

Ștefan Stan a povestit recent despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Simona.

”Eram amândoi la Londra, în Tower Shard, cea mai înaltă clădire din Londra, când mi-a venit ideea să o cer în căsătorie”, a spus artistul.

”Deşi n-aveam inel de logodnă, n-aveam nimic. Nu că sunt zgârcit sau amărât, dar nu eram pregătit. La bar era şi un român, care, aflând ce urma să se întâmple, a zis că ne oferă o sticlă de şampanie. I-am zis, în glumă, că, dacă tot ne dă una, să ne dea două. Şi ne-a dat. Şi atunci am luat inelele alea de metal de la dopul sticlelor, le-am combinat între ele şi i-am făcut un inel senzaţional”, a adăugat el.

Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?