Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a făcut Dragoș Moldovan cu banii de la ”Vocea României”. A câștigat ultima ediție a show-ului de la Pro TV

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat ultima ediție a concursului ”Vocea României”, de la Pro TV, a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a încasat după în încheierea competiției.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, Dragoș Moldovan a explicat ce a făcut cu suma câștigată la ”Vocea României”, 100.000 de euro. Tânărul a declarat că o parte din bani i-a investit în instrumente și în muzică, iar „de restul mi-am cumpărat un apartament în Timișoara”.

Artistul urmează să lanseze un album anul acesta.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea


Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important