Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a dezvăluit Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, despre fiul său. ”E de ajuns o privire pe sub freza lui să înțeleg ce comunică ochii pătrunzători”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii-concurs ”Survivor România”, a dat detalii despre familia sa. Acesta a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său adolescent. ”Este  de ajuns o privire pe sub freza lui să înțeleg ce comunică ochii pătrunzători”, a declarat Daniel Pavel despre relația cu băiatul său.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat recent, Zanni fiind cel care a câștigat ”Survivor România”.


În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev dce liceu. Prezentatorul ”Survivor România” a vorbit despre băiatul său într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro. ”Băiatul locuiește cu mama lui, la câteva stații de metrou de unde locuiesc eu și da, am reușit să creăm un mediu psiho-emoțional propice creșterii echilibrate a lui”, a declarat el.

Ce a dezvăluit Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, despre fiul său. ”Relația mea cu băiatul meu este exponențial către minunat”

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

 


”Se numește Antoniu-Constantin și e la liceul francez de la Viena. Relația mea cu băiatul meu este exponențial către minunat din primele secunde în care a pulsat în burtica mamei lui sau câteva luni mai târziu, când remarcându-i piciorușele, am observat niște miniaturi perfecte ale picioarelor mele. Acum este aproape cât mine, super cool și chill, distant și apropiat, alert și în lumea lui, cam ca toată suflarea adolescentină. E de ajuns o privire pe sub freza lui să înțeleg ce comunică ochii pătrunzători – fizionomic este un hibrid foarte reușit între cele două linii de sânge, însă ochii îi are de la mama mea”, a spus Daniel Pavel despre fiul său.

”Capacitatea de a folosi energia vibrațională a cuvântului scris este și ce ne aseamănă și ce ne diferențiază în măsura cea mai pregnantă, la acest moment deoarece, dacă este mai rezervat în a se exprima verbal, într-o prezentare de eseu de exemplu, în scris, angajează resurse mult peste ce am eu – fluent la nivel nativ în franceză, germană, engleză și, evident, română, acoperă foarte bine sensurile și înțelesurile în a explica ceva. Facem mult sport și outdoor împreună și spiritul totemic al lupului dacic, identitar autohton ne animă pe amândoi”, a completat acesta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?