Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a declarat cântăreața Emilia Ghinescu despre intervențiile estetice. ”Nu mă interesează ce spune lumea”

Cântăreața de muzică populară Emilia Ghinescu, în vârstă de 42 de ani, a vorbit deschis despre intervențiile de ordin estetic. Acesta a explicat la ce anume tratamente a apelat pentru a arăta cât mai bine. ”Nu mă interesează ce spune lumea”, a comentat interpreta de folclor referitor la cei care comentează pe seama acestui subiect.

Interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu a fost prezentă la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a vorbit, printre altele, despre operațiile estetice.

Artista a explicat că a recurs la anumite intervenții de ordin estetic pentru a arăta cât mai bine în fața publicului.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce a declarat cântăreața Emilia Ghinescu despre operațiile estetice. ”Și eu am recurs la ceea ce ne oferă medicina modernă”

„Pe Facebook, unii mi-au spus că mi-am schimbat corpul, alții că mi-am schimbat capul. Cei ce m-au văzut în realitate și-au dat seama că nu sunt chiar atât de schimbată, sunt un om absolut normal. Ca orice artist care se respectă și căruia îi place ca atunci când iese în fața oamenilor să fie impecabil și eu am recurs la ceea ce ne oferă medicina modernă. Ca să nu-mi apară riduri am făcut anumite injecții …”, a declarat Emilia Ghinescu, potrivit spynews.ro.

„Sunt bărbați care fac lucrul acesta. Soțul meu merge la sală, merge la solar, face aparate pentru modelare corporală. Nu văd de ce eu ca femeie nu aș face lucrurile acestea. (…) De 2 ani nu mi-am mai făcut acid hialuronic la buze și nu știu dacă o să-mi mai fac, dar botox da, pentru că e o prevenție a ridurilor și nu vreau să-mi apară ridurile. În cazul în care voi avea nevoie vreodată de orice altceva care să îmbunătățească fizionomia și să mă facă să mă simt confortabil cu mine când mă uit în oglindă, fără niciun fel de problemă voi apela la ele. Nu mă interesează ce spune lumea”, a completat cântăreața.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?