Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce a cerut de mâncare echipei la filmările pentru show-ul ”Ferma”, pe care îl moderează la Pro TV.

Stabilită de multă vreme la Monaco, Mihaela Rădulescu profită de orice vizită pe care o face în România pentru a se delecta cu preparate culinare pe care le găsește doar în țară. Vedeta a mărturisit că pe durata filmărilor de la ”Ferma” a cerut echipei produse tradiționale pentru că adoră mâncarea românească.

“Când m-a întrebat producția ce-mi doresc să am eu în meniu în această perioadă de filmări, o să te miri când o să auzi că am început cu: slană afumată, ceapă, urdă, cam orice mâncare ce n-o am acolo”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru protv.ro.

Vedeta a mai mărturisit că anul acesta nu și-a făcut niciun plan de vacanță din cauza pandemiei de coronavirus și că prima sa deplasare cu avionul după izolare a fost pentru a venit în România, la filmările pentru ”Ferma”.

“Nu am îndrăznit să fac niciun plan de vacanță. Anul asta este de sacrificiu pentru toată lumea. Vacanța a fost bucuria asta de a fi împreună și m-am bucurat foarte tare că prima mea deplasare cu avionul a fost spre România, ca să vin la muncă”, a spus ea.

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Se află în România pentru ”Ferma”. Cine sunt concurenții

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important