Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Câți bani încasează Romică Țociu și Cornel Palade pentru un show. ”Pentru o oră”

Actorul de comedie Romică Țociu, în vârstă de 60 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televziune Kanal D, acolo unde a vorbit despre colegul său de scenă și prietrenul său, actorul Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani. Romică Țociu a dezvăluit care este tariful pe care el și Cornel Palade îl au pentru o oră de program artistic.

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni. Cu toate acestea, în ultima vreme, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai apărut împreună.

În plan personal, Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria. În anul 2016, partenera de viață a lu Romică Țociu a trecut prin momente extrem de dificile, fiind diagnosticată cu cancer la sân. Prezent la emsiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Romică Țociu a vorbit despre colegul său de scenă și prietenul său, Cornel palade, dezvăluind care este tariful pe care îl percep pentru o oră de program artstic la evenimente.

Câți bani încasează Romică Țociu și Cornel Palade pentru un show.  ”Luăm 3.000 de euro”

„Luăm 3.000 de euro pentru o oră! Există și prieteni în viață, oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, ce nu trebuie uitați. Cum să le ceri bani unor oameni care te ajută ori s-au pus în slujba ta?! De multe ori ne-am dus la evenimente pe prietenii, trebuie să existe și așa ceva. Nu doar bani, nu ei sunt totul tot timpul. Câteodată, pentru o mie de euro… Să ai o prietenie superbă, nu se face să-i ceri! Și de multe ori am plătit darul de nuntă în scenete”, a declarat Romică Țociu, potrivt libertatea.ro.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre o eventuală ruptură între el și Cornel Palade, Romică Țociu a spus: ”Niciodată! La mine și la Cornel este așa: ”până când moartea ne va despărți!”. Suntem atât de sudați, încât nu mă uit la el și știu ce vrea să vorbească. Știu și când respiră. Îl iubesc, mi-e așa de drag, câteodată, ne confesăm. Ne cerem iertare unul altuia, încă ne vrea lumea. E un semn că suntem vii. Niciodată n-aș putea să-l trădez pe Cornel. Și lui i s-au propus diverse proiecte, așa e viața. Suntem mercenari, acolo unde sunt bani trebuie să fim și noi!”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR