Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cătălin Botezatu se confesează. ”Am fost vândut de mulți prieteni”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu. Designerul a mărturisit că i s-a întâmplat să fie trădat de pameni pe care i-a crezut prieteni. ”Am fost vândut de mulți prieteni. Dar aceia nu sunt prieteni, doar eu i-am crezut ca fiind”, a detaliat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, creatorul de modă Cătălin Botezatu a făcut numeroase confesiuni.

Printre altele, acesta a mărturisit că i s-a întâmplat să fie trădat de oameni pe care i-a crezut prietenii săi.

Cătălin Botezatu se confesează. ”Am făcut greșeli în viață și mi-a părut rău de ele. Mi-a părut rău că mi-am arătat vulnerabilitatea”

“Dacă pe rețelele sociale vedeți lucruri frumoase, nu întotdeauna sunt cel mai fericit om. Nu întotdeauna sunt cel mai împlinit om. Și eu în intimitatea mea sufăr, poate am ieșit din astea, dar imediat mă reculeg. (…) Nu există om care să nu aibă regrete. Am făcut greșeli în viață și mi-a părut rău de ele. Mi-a părut rău că mi-am arătat vulnerabilitatea. Am avut relații unde, la finalul acestora, am spus că nu o să mai fiu atât de deschis. Însă, nu am putut, asta pentru că așa sunt eu”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de preț!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Apropo de oameni care te bârfesc, de oameni care te iubesc ”Cine mă iubește, mă cumpără și cine nu, mă vinde”. Am fost vândut de mulți prieteni. Dar aceia nu sunt prieteni, doar eu i-am crezut ca fiind. În timp am făcut o selecție foarte mare, unde i-am cernut și da, încă mă pot laudă că am câțiva prieteni. Sunt mândru de ei. (…) În viață cine spune că nu există sacrificii și compromisuri, minte. De mult ori îmi doresc să am o imagine banală, să nu mai fiu acel Cătălin Botezatu care tot timpul trebuie să fie la patru ace. Dar nu aș mai putea să fac asta acum. Probabil dacă mă voi retrage voi face asta. Însă, acesta nu este un compromis”, a mai spus acesta.

Cătălin Botezatu, mare pasionat de călătorii

Cătălin Botezatu este mare pasionat de călătorii, de-a lungul vremii vizitând cele mai frumoase și mai exotice locuri din lume. ”Anul trecut, cred că am stat în România mai puțin de o lună. Anul acesta cred că am stat pe aici, prin țară, cam două săptămâni cu totul, am schimbat efectiv bagajele… Am fost și în timpul pandemiei plecat foarte mult în țările în care se putea merge, în Egipt mai mult. Stau cât mai puțin în țară pentru că e mai bine, mai ales în vremurile astea”, a declarat creatorul de modă pentru click.ro.

 

”Sunt plecat într-una, dar sunt plecat într-una de pe la 18 ani, de când eram model și lucram ca model. Deplasările mele la Moscova erau de cel puțin 4-5 ori pe an. În Germania am mers iar de foarte multe ori. După care am mers în foarte multe vacanțe! Acum, gândește-te, să mergi de 14 ori în Bali, de 15 ori Maldive, în Egipt nu ami vorbim, în Islanda de vreo șase ori. Am văzut globul pământesc de la Polul Nord la Polul Sud și de la Est la Vest. N-am pierdut timpul. De la 18 ani, mă plimb în toată lumea!… Îmi plac foarte mult croazierele, am fost în peste 20 de croaziere”, a mai povestit designerul pentru sursa mai sus-menționată.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?