Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cât de cheltuitoare e Maria Constantin. ”Când e vorba de mine mă cam uit la preț”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit câți bani obișnuiește să dea pe hainele pe care le poartă, dar ș ce stil vestimentar îi place cel mai mult să adopte. ”Când e vorba de mine mă cam uit la preț, pentru alții, când fac cadouri, nu mă uit la bani”, a mărturisit interpreta de folclor.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie.

Maria Constantin arată foarte bine și reușește să capteze atenția imediat, oriunde își face apariția. Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, cât de cheltuitoare este în materie de haine, dar ș ce stil vestimentar preferă.

Cât de cheltuitoare e Maria Constantin. ”Nu cheltui bani mulți pe haine”

Maria Constantin a afirmat că este chibzuită atunci când vine vorba despre haine. de asemenea, artista a dezvăluit că, în timpul liber, preferă ținutele sport, lejere.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu cheltui bani mulți pe haine. Îmi trebuie câteva piese de rezistență pentru scenă și pentru evenimentele la care merg să cânt. Sunt un om normal care poartă haine normale. Îmi place să mă îmbrac mai mult sport și caut haine lejere, de obicei, când e vorba de mine mă cam uit la preț, pentru alții, când fac cadouri, nu mă uit la bani”, a explicat Maria Constantin pentru sursa mai sus-menționată.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?