Categorii: Monden Vedete Romania

Carmen Trandafir, detalii din mariajul cu Emil Grădinescu. ”La început simțeam că nu vrem căsătorie”

Cântăreața Carmen Trandafir a dat detalii din povestea ei de dragoste cu comentatorul sportiv Emil Grădinescu.

Carmen Trandafir are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu, în vârstă de 60 de ani. Cei doi au făcut nuntă în august 2011 și au o fetiță de 12 ani, Ana.

Cântăreața a oferit un interviu pentru emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri despre relația dintre ea și partenerul său de viață.

Carmen Trandafir, detalii din mariajul cu Emil Grădinescu. ”Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte”

Artista a povestit că atunci când l-a întâlnit pe Emil Grădinescu nu se gândea la mariaj. A fost cerută în căsătorie la trei ani după venirea pe lume a fetiței lor.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa. Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut foarte mult din prima. La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne simțim foarte bine așa. Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil, la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la cap”, a dezvăluit Carmen Trandafir, potrivit spynews.ro.

”Iar în momentul în care am avut-o pe Ana ne-am dorit-o mult. Am zis că nu ne suntem de ajuns noi doi și fără să ne-o spunem, parcă, ne-am transmis că a fost cazul”, a mai spus solista.

”Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni”, a încheiat Carmen Trandafir.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR