Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Carmen Negoiță și-a expus picioarele tonifiate pe Instagram. Cum a pozat vedeta

Carmen Negoiță e într-o formă de zile mari. Blondina face foarte mult sport și nu ezită să împărtășească cu fanii exercițiile pe care le practică. Mai mult, influencerita și-a expus picioarele tonifiate pe Instagram.  Influencerita le-a arătat fanilor câteva exerciții pe care le pot pune în practică pentru a avea o silueta de vis.

Carmen Negoiță este una dintre cele mai influențe personalitați din mediul online. Carmen Negoiță arată senzațional  La vârsta de 41 de ani, Carmen arată ca o puştoaică

Fosta soție a lui Negoiță a încins temperatura din termometre cu ultima ei apariție. Vedeta a îmbrăcat o pereche de colanți albaștri și o bustieră ce îi pune abdomenul în evidență.

Carmen Negoiță, cu picioarele tonifiate pe Instagram.

Influencerita le-a arătat fanilor câteva exerciții pe care le pot pune în practică pentru a avea o silueta de vis.

Carmen Negoiță în vârstă de 41 de ani a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță timp de 11 ani și împreună au doi copii.  Vedeta trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu actualul său partener de viață, Cătălin Boboc.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cine este noul iubit al lui Carmen Negoiță

Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, a fost candidat la șefia Consiliului Județean Brăila. A obținut un scor de 23,94% la alegerile locale din toamna anului 2020. PNL Brăila a obținut 265% la nivel de județ.

Politicianul a fost prefect al Brăilei între 2019 și 2020, iar între 2012 și 2016 a fost senator PNL. Momentan, el este secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

El a fost consilier al ministrului Agriculturii între 2006 și 2007 și a fost președintele companiei Copmega Asig. De asemenea, el a fost șef de cabinet al Senatului, din partea PNL.

Anul trecut, vedeta a anunțat că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Aceasta le-a arătat și colegelor inelul de logodnă.

“Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal”, le-a mărturisit Carmen colegelor ei de la Bravo ai Sti.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR